HIFU D.O.T

Døjer du med rynker og slap hud? Så er det måske tid til at prøve HIFU. Med en HIFU-behandling kan huden strammes op uden brug af klassisk kirurgi. Beauty by Nolvi er beliggende i Holbæk, tæt på både Mørkøv og Kirke Sonnerup, men jeg tilbyder professionel behandling med HIFU til kunder fra alle steder.

Behandlingen med HIFU udføres med ultralyd, der ikke beskadiger hudens overflade. Den trænger dybere ned i huden, og anvender højere temperaturer end andre teknikker hidtil har gjort. Behandlingstiden varierer fra 30-90 minutter afhængig af, hvilket område, der skal behandles. Behandlingen kan udføres mange steder i ansigtet, eksempelvis på pandelinjer, kinder, dobbelthage og øjenomgivelser.

Få strammet huden op ved hjælp af HIFU

HIFU er ultralyd og er en markant anderledes energiform end fx IPL, Laser og RF. HIFU beskadiger ikke hudens overflade, men trænger dybere ned og arbejder med højere temperaturer end de andre kendte teknikker. Med alderen mister kollagenet sin strukturelle sammensætning, hvilket medfører rynker og slap hud. HIFU arbejder i dybden, hvor de strukturelle svagheder starter. Der sker en sammentrækning og en opstramning af vævet samtidig med, at der dannes nye kollagenfibre.

Tidligere har det kun været muligt at trænge ned i disse dybder ved hjælp af kirurgi. Resultatet er en termomekanisk proces, der øger blodcirkulationen, elastin- og kollagenproduktion, stimulerer dannelsen af nye hudceller og opstrammer løs hud.

Behandlingen er både sikker, smertefri og effektiv. Derudover er der ingen risiko for infektion eller andre bivirkninger. Efter behandlingen kræves der ingen særlig ro eller pleje, så du kan altså gå direkte på arbejde eller til fest, hvis du skal dette.

Efter kun én HIFU-behandling opnås unikke, foryngende resultater. De første resultater ses efter tre til fire uger. Det optimale resultat ses efter seks måneder. Jeg tilbyder altid gratis konsultation med hudanalyse inden behandling.

Kontakt mig for at høre nærmere

Jeg er en professionel og certificeret behandler, som du trygt kan vælge, hvis du ønsker at få bugt med dine rynker. Kunne du tænke dig at høre nærmere om HIFU, så er du velkommen til at kontakte mig til hver en tid.

Du kan ringe til mig på telefon: 23 84 63 60 eller skrive en mail til: bynolvi@gmail.com, så vender jeg tilbage hurtigst muligt.​​

 

 

 

 

VI KAN BEHANDLE

Pandelinjer, øjenomgivelser (kragetæer og øjenbrynsløft), kinder, dobbelthage, kalkunhals, kæbelinje og aknear.

HVOR LANG TID TAGER ET BEHANDLINGSFORLØB?

Behandlingstiden afhænger af området, der skal behandles og tager fra 30 til 90 minutter. Ud over behandlingstiden skal der påregnes tid til en konsultation samt en hudanalyse, hvor de områder, der skal behandles bliver markeret. HIFU-behandlingerne skræddersys til kundens individuelle behov og ønsker.

HVOR MANGE BEHANDLINGER KRÆVES DER, OG HVOR LÆNGE HOLDER RESULTATET?

Alt fra en til fire behandlinger er nok. Resultaterne varierer fra person til person, og det færdige resultat holder i gennemsnit fra otte måneder og op til et år. Behovet for opfølgende behandlinger er individuelt og aftales med din HIFU-behandler

 

Book din tid nu

Bemærk: kunder med nedenstående forhold anbefales IKKE HIFU behandling:

 

  • Graviditet, amning.

  • Alvorlige hjerte-, lever- og nyreforstyrrelser/sygdomme eller ved forhøjet blodtryk

  • Dysreguleret diabetes

  • Blodfortyndende medicin fx AK

  • Pacemaker

  • AIDS og HIV

  • Hudsygdomme på behandlingsområdet

  • Proteinallergi

  • Inflammeret ansigtshud

  • Inflammeret akne