Permanent make-up

​Permanent makeup er en kosmetisk tatovering. Man tilsætter pigmenter til hudens midterste lag, som understreger og tydeliggør ansigtets naturlige kendetegn og træk. Alle behandlinger udføres med kvalitetssikret, hygiejnisk udstyr udviklet specielt til permanent makeup. Pigmenterne fra permanent makeup lysnes i løbet af 3-5 år, og er dermed ikke så permanente og markante som almindelige tatoveringer.

 

Bryn

 

MICROBLADING / HAIRSTROKE

Microblading er en semi-permanent bryn behandling, også kaldet hairstroke, som får det bedste ud af dine bryn. Det er muligt at forbedre form, fylde og bredde på en æstetisk og naturlig måde, ligesom den rette formgivning af brynene kan være med til at give et visuelt ansigtsløft. Det er muligt at skabe perfekte bryn, selv hos personer med mangelfuld eller sparsom hårvækst.

Denne behandling anbefales ikke, hvis man har tildens til fedtet eller grovporet hud. Men derimod er nano ombre bryn til alle hudtyper.

NANO OMBRE

Du kan opnå en blød "pudder effekt" med denne teknik, hvor dine bryn designes og pigmenteres bag dine egne hår. Resultatet er synsmæssigt nogenlunde det samme, som når du anvender pensel til at lægge en blød skygge på øjenbrynene. Behandlingen foretages med maskine. Bliver efter opheling et meget naturligt skyggebryn, som kun lige understreger brynets facon, uden at det ser markant ud. Et godt alternativ til microblading bryn, da ikke alle hudtyper egner sigtil dette.

BEHANDLING

Den første behandling tager ca. 2 timer, meget af tiden går med at måle, tegne og formgive brynene. Der bliver kigget på ansigtsform, opmåling og så kigger man individuelt på de nuværende bryn, så hele looket bliver så naturligt som muligt. 

EFTERBEHANDLING.

Pil endelig ikke i sårskorpen, da det kan skade pigmenternes holdbarhed og kvalitet. Det er afgørende at området skånes den første måned, hvis resultatet skal holde længere tid. Undgå sauna, svømning, solarie og ekstremsport 14 dage efter behandlingen, da alle de ting kan forringe pigmenternes effekt og holdbarhed. Efter første behandling, skal der gå ml. 4-6 uger inden anden behandling og herefter holder det ca. 9-12 måneder.

Du får en lille creme med hjem som du skal smøre brynene med de første par dage, mens huden heler op. Den første uge må du ikke bruge makeup eller andet på brynene.

Man skal som min. forvente min. 2 behandlinger før det ønskede resultat opnås.

 

Læber

 

Contourless lips.

​Denne metode er til den der ønsker et meget naturligt look.

Her tilføres farve kun kørende på egen læbekant og læberne får herefter en ''lipgloss'' effekt.

Nano ombre lips.

Her er der mulighed for at få læberne til at syne større ved at ligge farven en smule over egen læbekant. Derudover er det muligt, ved naturligt store læber, at tilføre ombre effekt.

EFTERBEHANDLING.

Pil endelig ikke i sårskorpen, da det kan skade pigmenternes holdbarhed og kvalitet. Det er afgørende at området skånes den første måned, hvis resultatet skal holde længere tid. Undgå sauna, svømning, solarie og ekstremsport 14 dage efter behandlingen, da alle de ting kan forringe pigmenternes effekt og holdbarhed. Efter første behandling, skal der gå ml. 4-6 uger inden anden behandling og herefter holder det ca. 2-5 år.

Du får en lille creme med hjem som du skal smøre læberne med de første par dage, mens huden heler op. Den første uge må du ikke bruge makeup eller andet på læber.

Man skal som min. forvente min. 2 behandlinger før det ønskede resultat opnås.

Det er vigtigt at oplyse hvis du har, eller har haft herpes virus.

Book din tid nu